Retourbeleid

Hoe werkt het retourneren bij Sieradenbycelin?

 

De bestelde item(s) met uitzondering van open gemaakte, gedragen oorbellen kun je binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

- Retourneren is op eigen kosten en verantwoording. Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden wanneer er een retourpakket niet bezorgd is, of het pakket kwijt is geraakt.

- U verstuurd uw pakket binnen 14 dagen na ontvangst. 


- Wanneer je een bestelling plaatst boven de € 100,- is de verzending binnen NL gratis. Besluit je om items te retourneren en de waarde van de bestelling daardoor onder de € 100,- komt, dan zijn wij genoodzaakt om de gratis verzendkosten van het terug te betalen bedrag in mindering te brengen. Dit voorbeeld geldt ook voor alle andere landen zoals: België, Duitsland en Frankrijk.

 

- Het retourformulier vind je onderaan deze pagina. Deze dient volledig ingevuld te worden en bij het retour meegestuurd te worden. 

- De item(s) die je wilt retourneren dienen te voldoen aan onze retourvoorwaarden. 

- Items die zijn uitgezonderd om te retourneren zijn bikini's, oorbellen en haar accessoires. Dit in verband met hygiëne.

- Je kunt zelf kiezen via welke transport je retour stuurt. Dit is op eigen kosten. Houdt er rekening mee dat wij als bedrijf zijnde niet naar afhaal locaties gaan. Het dient rechtstreeks naar ons te worden verstuurd.


Retourkosten van Klarna bestellingen:

- Zodra jouw bestelling betaald is met Klarna en deze bestelling retour gestuurd wordt naar ons, hanteren wij retourkosten van €1.25 verwerkingskosten.

Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten?

- Wij doen er alles aan om je retour zo snel mogelijk te verwerken zodra wij deze hebben ontvangen. Wij doen dit binnen 7 werkdagen. Zodra wij het retour hebben behandeld, ontvangt u binnen 1-3 werkdagen het geld terug op uw rekening. Had u gekozen voor de optie klarna? Dan wordt dit uiteraard gewijzigd in uw klarna account.


- Het is belangrijk dat uw retour aan onze retourvoorwaarden voldoet. Zorg er voor dat je dit goed doorleest op het retourformulier.
 

Hoe zit het met de garantie?

- Sieradenbycelin biedt 14 dagen garantie op de artikelen mocht er iets mis zijn. Wij bieden geen wasgarantie op onze artikelen. Zodra een item gedragen is, kunnen wij ook niet aansprakelijk gesteld worden. 

- Sieradenbycelin geeft geen garantie op krassen, beschadigde (hoeken) op tassen.

Mocht je verder vragen hebben met betrekking tot onze retourvoorwaarden of de garantie, stuur ons gerust een mailtje naar info@sieradenbycelin.nl of stuur gerust een Whatsapp bericht naar 0683824254.

 

DOWNLOAD HET RETOURFORMULIER HIER